24 augustus 2013 Wedstrijd BERG A1 - RKHSV A1 6 – 1

Datum

24 augustus 2013 14:15

Accommodatie

Onbekend

Vandaag de eerste serieuze wedstrijd van het seizoen. Bekerwedstrijd  tegen RKHSV A1.

Onze tegenstander speelt een klasse hoger als ons in de competitie.

Na een goede warming up begonnen we geconcentreerd aan de wedstrijd.

Vanaf de eerste minuut was duidelijk te zien dat we onze huid duur zouden verkopen.

De eerste kansen waren voor onze jongens wat resulteerde in een 1 – 0 voorsprong uit een corner en fraai ingekopt door Dean Dams.

Nog voor het rustsignaal werd het  2 – 0  door Jim Leenknegt. De tweede

helft moesten we gelijk aan de bak omdat RKHSV sterk uit de rust zou komen om de aansluiting te vinden. We hielden stand en nadat de tegenstander met de krachten had gesmeten kwamen we op stoom. Timo Gouverne en Brandon Klein maakten snel 3 – 0 en daarna 4 – 0 . RKHSV gaf het op,  Jim Leenknegt en Timo Gouverne maakte de score nog leuker door 5 – 0 en 6 – 0 binnen te kaatsen. Een klein slordigheidje zorgde nog voor 6 – 1

Al met al een goed resultaat waar we op voorhand zouden tekenen.