28 augustus SV Hulsberg A1 – VV Berg`28 A1

Datum

28 augustus 2013 18:30

Accommodatie

Onbekend

Vandaag de 2e bekerwedstrijd op het programma in en tegen Hulsberg A1. Ook deze tegenstander acteert in de competitie een klasse hoger. Na enkele kansen van onze kant kwam Hulsberg na 20 minuten op een 1-0 voorsprong en al snel erna op 2-0. De mouwen werden opgestroopt en door ons betere positiespel (lees driehoekjes) wist Jim al snel de aansluittreffer te maken 2-1. Even later werd de doorgebroken Timo neergehaald door de keeper van Hulsberg. Een hoop commotie over wel of geen rode kaart resulteerde in een afkoelings periode van 10 minuten. De keeper moest 10 minuten aan de kant en de penalty werd mooi verzilverd door Jari 2-2. Binnen 5 minuten zorgden Jim 2-3 en Timo 2-4 voor de ruststand. De wedstrijd was gespeeld. Na de rust volgden kans op kans voor onze mannen, Hulsberg kwam niet meer in het stuk voor. Jari scoorde nog uit een penalty 2-5. Toen vonden de boys het tijd voor galary-play, Er kwam steeds meer ruimte om driehoekjes te maken. De 2-6 werd zeer fraai door Koen vanaf ong 14 meter in de kruising gekopt. De ene na de andere hoekschop werd voor gegeven en uiteindelijk maakte Brandon met een prachtige omhaal de 2-7. Dit was tevens de eindstand. Alweer een topprestatie geleverd….CHAPEAU