7 september VV Berg`28 A1 - Scharn A3 7-0

Datum

7 september 2013 14:15

Accommodatie

Onbekend

Vandaag de aftrap van de competitie thuiswedstrijd tegen Scharn A3. Wat kunnen we verwachten…..de warming-up gaf geen lekker gevoel, lachen en chillen, maw onderschatting! Gelukkig was daar in de wedstrijd niks van te zien, wat resulteerde in een 1-0 voorsprong na 10 minuten door Timo. Na wat kansjes wist Timo in de 32e minuut de 2-0 te maken gevolgd door de 3-0 in de 44e minuut. Een heuse hattrick, normaal mag je de wedstrijdbal dan houden maar Sjouke was het daar niet mee eens. Na een kwartiertje in de 2e helft kregen we een penalty die onhoudbaar door Jari werd ingeschoten 4-0. We geloofden het wel en ons spel werd er niet beter op. Onze kracht, de driehoekjes, werd niet meer toegepast. Er was enig gemor tussen de spelers, de een vond dat er teveel over links werd opgebouwd terwijl de ander dacht meer te moeten “pingelen”. Uiteindelijk gingen de neuzen toch weer dezelfde kant op en werden er weer driehoekjes gemaakt. Toen ging het snel, 79e minuut Timo 5-0, 4 minuten later gevolgd door de 6-0 van de voet van Menno en 5 minuten daarna bepaalde Timo de eindstand op 7-0. Wederom een prachtig resultaat.