14 september 2013 9:30

Accommodatie

Onbekend

Na ons verlies op het zwaluwtoernooi en vorige competietiewedstrijd hebben we op de training veel werk verzet. Aandacht voor positiespel, duels, afwerken enz. moeten de boys sterker gaan maken.

Voor de wedstrijd zijn we met de gebruikelijke warming up bezig. Iedere week weer gaat het beter en komen we richting ons nivea van vorig jaar.

Deze keer begint Jorg vrijwillig als keeper en deze heeft het de 1e helft hartstikke goed gedaan.

We komen al vrij snel op 0-1. Owen die begonnen is in de spits, pakt de bal af van de verdediger en middels een slalom waar Tomba jaloers op zou zijn, gaat hij richting de goal en scoort. Zo zie je maar dat trainen op duels (bal afpakken) en afwerken toch zijn vruchten af werpt op de traningen.

Ondanks dat het overspelen en het positiespel nog niet vlekkeloos verloopt lopen we verder uit door 2 mooie doelpunten van Yves.

Zo beginnen we de 2e helft met een voorsprong van 0-3. Sven keept de 2e helft.

De coaches zijn niet gerust tijdens de rust en wijzen de boys op de verbeterpunten en waarschuwen dat het niet te makkelijk moet worden opgepakt.

Dit laatste icm het verliezen van de concentratie zou ons dan de 2e helft ook bijna parte spelen.

Schimmert begint furieus aan de 2e helft. Wij verliezen veel duels en niet iedereen houdt zich aan zijn taken, waaronder meeverdedigen.

We komen dan al snel op 1-3 en 2-3. Dan beginnen de boys weer de duels te winnen en dat resulteerd tot een 5 a 6 grote kansen voor doel die helaas niet gemaakt worden. Moet er eerlijk bij vermelden dat de keeper van Schimmert ze wel mooi  tegen hield.

De laatste 5 minuten was nog even met de billen knijpen, want tot 2 x toe gaat Schimmert richting goal, maar wij konden er net nog een voet voor steken.

Uiteindelijk zijn we natuurlijk blij met de eerste 3 punten van het seizoen.

Extra aandachtspunten voor komende periode zijn genoteerd, zodat de trainers weer op de trainingen kunnen gaan oefenen.