Datum

21 september 2013 9:30

Accommodatie

Onbekend

Het was de week van Barcelona – Ajax (4-0). PSV – Ajax (4-0) of ook wel dé week van één goede helft en één slechte helft.

Of het lot ermee speelt, maar dit was exact hetzelfde wat de F1 afgelopen zaterdag heeft meegemaakt.

We speelden tegen wederom 1 van onze “angst gegners”, want Gulpen is 1 van de partijen waar nog niet eerder van hebben gewonnen.
Dit met in ons achterhoofd de eerste paar weken, maar ook de wedstrijd van vorige week. Maw we hadden totaal geen idee, wat we konden verwachten van de boys. De training van de donderdag was als vanouds (lees MINI F periode). Alleen maar praten, niet concentreren en de trainers irriteren :-). Zelfs een strafloopje kon de boys niet aanpakken.

Owen was weer de keeper van de 1ste helft en deed het wederom erg goed. De eerste 5 minuten was het zoeken en we gingen niet echt geweldig de duels in, maar na de 5 minuten begon het Barcelona kwartiertje.

De combinaties waren fantastisch, de driehoekjes waren niet te tellen, het afwerken was super en de verdediging was van zeer hoog niveau. Mn Sebastiaan de Beul deed het erg goed.

Dit resulteerde tot een ruststand van de vaker genoteerde score (zie hierboven) deze week 4-0. Xavier zorgde voor de 1 en 2-0 en volgens betrouwbare bronnen Sven de 3 en 4-0.

De trainers waren super trots en kregen weer eens de bevestiging dat ze het wel kunnen als ze er zin in hebben.

Na de LENG LENG en het virus van deze week (1 slechte en 1 goede helft) begonnen we dus aan …. Jawel hoor……. De 2de helft.

Al het positieve van de eerste helft was er niet meer. De boys waren erg gemakzuchtig geworden. Citaat van de boys na onze erste tegen goal:,, Ah het staat pas 4-1, dat winnen we toch wel”.

Nou het was billenknijpen tot de laatste minuut, want Gulpen is terug gekomen tot 4-3.

Al met al zijn we blij met de 3 punten en gaan vol goede moed de volgende week in.

Enige smet is dat trainer Tarik zich moet melden bij de tuchtcommissie. Er schijnt een klacht bij de KNVB geweest te zijn voor “FOETELEN” van de scheidrechter. :-)