Datum

14 september 2013 15:00

Accommodatie

Onbekend

2e Wedstrijd van de competitie vandaag in en tegen BMR A1. De laatste2 duels tegen deze tegenstander werden in ons voordeel beslist, zou dat vandaag ook lukken? Na een goede warming-up begonnen onze matadoren aan de wedstrijd. Na 10 minuten werd het 0-1 door Menno en 5 minuten later werd het al 0-2 door Jari. Ons veldspel was weer als vanouds en na fraai positie spel werd er in de 38 minuut gescoord door Timo 0-3. 4 minuten later werd de niet te stoppen Timo in het strafschop gebied hardhandig tegen de grond gewerkt, de penalty werd verzilverd door Jari 0-4. Nog voordat de scheidsrechter het rustsignaal gaf werd de genadeklap uitgedeeld door Timo 0-5. Rust….tijd voor een verfrissing, nou fris was het want de sleutel van het kleedlokaal was zoek. Was dit een tactische zet van BMR om ons uit de concentratie te halen? Helaas voor BMR lukte dit niet in de 47e minuut knalde Menno de 0-6 binnen. Op naar de 10 dacht iedereen. Maar het weer werd de spelbreker, het begon te regenen wat ons spel niet ten goede kwam. We hielden de nul en de eindstand was 0-6. Wederom een fraai resultaat op het palmares van onze A-jeugd.