Datum

28 september 2013 10:00

Accommodatie

Onbekend

Na de euforie van vorige week en naar de stand kijkende, RKVVM staat voorlaatste, gaan we met een goed gevoel richting Margraten. We starten met goed samenspel en spelen voornamelijk op de helft van Margraten. Yves benut een van de vele kansen en we staan voor 1-0. Margraten begint iets sterker te worden en komt af en toe op de helft van Berg. Uit een van de weinige aanvallen van Margraten valt de 1-1. Een afstandschot waar we allemaal niet op bedacht waren probeert Jort, onze keeper in de 1e helft, met een katachtige duik de bal te stoppen maar helaas, hij ligt al in het net.

Na rust gaan we verder met goed samenspel, maar Margraten wordt sterker. Op een gegeven moment wordt het chaotisch. Iedereen rent kris kras over het veld. We houden onze plaatsen niet, lopen elkaar in de weg en helaas valt dan ook de 1-2 voor Margraten. Dani, de keeper in de 2e helft, kan deze ook niet stoppen. Ondanks de chaos krijgen we best veel kansen die helaas niet benut worden.

Iedereen heeft gevochten en goed zijn best gedaan, maar helaas onze inzet heeft geen punten opgeleverd.