Datum

5 oktober 2013 9:30

Accommodatie

Onbekend

Na het onverdiende verlies van afgelopen zaterdag tegen RKVVM, waren de boys en de trainers gebrand op revanche. Daarnaast de wetenschap dat we verloren hebben op het zwaluwen-toernooi van Amby met 3-1.

Overigens is ons probleem met een vaste keeper voor 99% opgelost, want onze Jort Lahaije (alias de KAT) heeft aangegeven dit te willen doen. Overigens zeer verdienstelijk is gebleken.

We beginnen goed aan de wedstrijd en zitten kort op de bal. Het overspelen is nog niet zoals het moet, maar het begin is goed.

We komen via een voorzet van Yves, welke door de tegenstander van richting veranderd in eigen doel, op een 1-0 voorsprong. Dit was ook geheel verdiend.

Helaas duurt de voorsprong niet lang want Amby scoort al vrij snel de 1-1.

We blijven goede inzet tonen en door het doorzetten van Owen met daarna een fraaie afwerking komen we om de gewenste 2-1 voorsprong.
Vanaf dat moment begint het welbekende slechte deel van de wedstrijd. Iedere week maar weer hebben we goed voetbal, maar daarnaast ook minimaal 15 minuten dat we “vogeltjes in de lucht aan het tellen” zijn. Misschien dat het komt doordat we een andere opstelling hadden (3 verdedigers ipv 2), maar dat zou niets mogen afdoen aan de inzet.

De normaliter betrouwbare muur van de F1 (Beul Sebas en Stier Luka) hadden even een minder momentje en dat resulteerde tot wat onrust in de ploeg.

Ook andere spelers zaten even niet in de wedstrijd en liepen uit positie.

Deze mindere periode van het team had als gevolg dat we van een 2-1 voorsprong, naar een achterstand van 2-5 liepen.
Heel vervelend natuurlijk, maar waar voorafgaande periode de koppen omlaag gingen, zorgde de teamspirit voor opleving in het spel. Owen maakte wederom een mooie goal 3-5 en spits Dani bleef na meerdere malen coachen in de spits en maakte hierdoor uiteindelijk de 4-5.

Als de wedstrijd nog langer had geduurd, dan was het ongetwijfeld gelijk geworden of waren we zelfs met 3 punten van het veld gelopen, maar helaas spelen we maar een helft van 20 minuten.

Al met al trotse trainers die moeten werken aan de punten, waar nog wat extra aandacht voor nodig is.

Maar chapeau voor de inzet van allen en als extra puntje het op momenten puike keeperswerk van de KAT.