Datum

4 september 2013 19:30

Accommodatie

Onbekend

Vandaag de 3e bekerwedstrijd op het programma thuis tegen Heer A1. Wederom een klasse hoger acterende tegenstander. We begonnen sterk aan de wedstrijd wat al snel resulteerde in enkele kansen voor onze jongens. Na 18 minuten was het raak, Koen kwam alleen voor de keeper van Heer en schoot beheerst de 1-0 binnen. Heer was nog niet in het stuk voorgekomen en het leek erop dat het een makkie zou worden. De bal wilde maar niet in het doel van onze tegenstander. Heer dook plotseling op voor ons doel en door een sublieme redding van onze keeper Luc gingen we de rust in met een 1-0 voorsprong. Het werd donker en de 2e helft speelden we op het trainingsveld met verlichting. Helaas kwam ons tiktak spel niet uit de voeten op dit erbarmelijk slechte veld. Heer was niet bij machte om het ons moeilijk te maken en de wedstrijd sukkelde door. We bleven het goede van het spel houden en in de 85e minuut was het raak. Een voorzet van Koen, de langste man op het veld, werd fraai ingekopt door Timo, een van de kleinere op het veld. Normaal is het andersom, maar goed de 2-0 was gemaakt en de wedstrijd in de pocket. We zijn 1e in de poule geworden en gaan nu door naar de knockout-fase van het bekertoernooi.