27 oktober 2013 10:30

Accommodatie

Onbekend

De topper was deze zondag een feit, nummer 1, de “jonge goden” van ons 3e elftal tegen de nummer 2 met evenveel punten Partij 2.

In een zeer windvolle wedstrijd moesten we aantreden tegen een veel jongere ploeg die dit jaar perse kampioen wilt worden. Het 1e elftal van Partij speelt 4e klasse KNVB en wil natuurlijk dat het 2e korter aansluit bij dit niveau.

Bij het derde elftal van Berg spelen andere zaken, in een goede sfeer met vrienden een goeie en leuke pot ballen en voor een goed resultaat gaan!

Tot op heden lukt dat zeer aardig. Nog geen wedstrijd verloren en al 3 wedstrijden gewonnen en eentje gelijk gespeeld.

Beginopstelling: Marco in doel, John, Pascal, Frank en Jo in de achterhoede. Albert, Tarik, Jorg en Dean (eindelijk terug van een zware blessure) op het middenveld en Patrick F. en Luc in de spits.

Patrick D. en Peter reserve. Patrick C is in de warming-up geblesseerd uitgevallen, weg basisplaats. Jorg was zijn vervanger, de ene zijn dood is de andere zijn brood.

De eerste helft hadden we wind tegen, waardoor Partij veelvuldig aan de bal was maar niet echt gevaarlijk kon worden door goed verdedigingswerk van het middenveld en de achterhoede. Voetballend waren we zeker niet de mindere tegen de veel jongere opponent en we creëerden dan ook af en toe door goed samenspel kleine kansjes. Een 0-0 was dan ook terechte tussenstand.

In de tweede helft met wind mee, moest het dan toch gaan gebeuren voor onze zwart witten... Doch, de werkelijkheid was anders. De 3 spelers die invielen bleken nog betere aanvallende kwaliteiten te hebben dan hun voorgangers bij Partij.

Met man en macht werd verdedigd en gewerkt. Ook goed keeperswerk van onze Marco zorgde ervoor dat we stand hielden. Aanvallend kwamen we er bijna niet aan te pas. Alleen een vrije trap van Tarik zorgde voor een goede scoringskans. In de ca. 80e minuut moesten we dan toch door een snelle aanval van Partij over rechts een tegendoelpunt incasseren. Op grond van de 2e helft een verdiende overwinning van de kampioenskandidaat. Ons bleef alleen een groot compliment over voor de strijdlust waarmee we getracht hebben onze koppositie te behouden, maar helaas.