2 november Schimmert A1 vs VV Berg'28 A1

Datum

2 november 2013 15:00

Accommodatie

Onbekend

Met de 13-0 overwinning op SCG in ons achterhoofd en de wetenschap dat er afgelopen week super getraind werd, trokken we vol goede moed naar Schimmert. Het veld was drassig maar verder goed bespeelbaar. Onze BergA1Baasjes hadden een behoorlijk veld overwicht maar konden maar geen doelpunt maken. In de 33e minuut was het geheel tegen de verhouding in dat Schimmert de score opende 1-0. Dit was tevens de ruststand. Na een motiverend verhaal door de trainers in de rust, trokken we weer ten strijde.

Binnen 1 minuut na het fluitsignaal voor het begin van de 2e helft was het Timo die de stand gelijk trok 1-1 Kans op kans werd er gecreëerd maar de bal wilde er maar niet in. Enige onzekerheid sloop in de ploeg, zou dit wel goed komen vroeg men zich af. Zoals zo vaak in het voetbal is het , daar waar de een niet tot scoren komt doet de ander het wel. En zo geschiede in de 80e minuut en was het Schimmert die de 2-1 binnen schoot. Frustratie maakte zich meester van enkele Baasjes wat resulteerde in een veldverwijdering van 1 Baasje. Schimmert scoorde vervolgens nog in de 90e minuut de 3-1. Gedesillusioneerd dropen we af naar Berg, met beide benen op de grond en stof tot nadenken.