Datum

19 oktober 2013 14:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond de bekerwedstrijd tegen RVU op het programma. Geen gemakkelijke opgave voor onze mannen daar RVU een klasse hoger acteert in de competitie en ongeslagen bovenaan staat. De wedstrijd ging mooi gelijk op met kleine kansjes voor beide doelen. Gaande weg de eerste helft kreeg RVU toch het betere van het spel. Dit kwam voornamelijk omdat onze laatste pass slecht werd gespeeld waardoor de tegenstander snel in bal bezit kwam en aan de tegenaanval kon beginnen. Na een half uur spelen kwamen we op achterstand en voordat we aan de thee (lees erg zoete ouderwetse ranja) begonnen stond het al 3-0. Met de mouwen opgestroopt begonnen we aan de 2e helft. Nog onder de indruk van de zoete ranja werd het al snel 4-0. Er was nog enige hoop om er iets van te maken toen Koen in de 59e minuut de 4-1 binnen knalde. Echter RVU bleef beter combineren en de score liep uit naar 7-1. Einde van ons beker avontuur………we kunnen ons nu volledig op de competitie richten.