Datum

20 november 2013 19:00

Accommodatie

Onbekend

Om 18 uur kwamen we bij elkaar op de Hei om de wedstrijd tegen RKUVC A1 te spelen. Met 13 spelers vertrokken we in het donker en een temperatuur die richting het vriespunt ging naar Ulestraten. Tijdens het warmlopen en het, onderstussen imponerend, positiespel was duisdelijk te zien dat de A1baasjes er zin in hadden.

Om excact 19 uur begon de wedstrijd. Na 4 minuten dacht Youri even dat hij aan het handballen was, penalty voor Ulestraten en een 1-0 achterstand. Gelukkig kregen wij 2 minuten later ook een penalty wegens duwen 1-1 door Jari. Het befaamde tikkietakkiespel werd tevoorschijn getoverd. Trotse trainers zien dat ook zonder enkele geblesseerde en geschorste spelers dit tot in de perfectie werd uitgevoerd. Training betaald zich tenslotte altijd terug. Na 21 minuten is het Scott die ons op voorsprong schiet 1-2. In de 28 ste  minuut rolt er, werkelijk een prachtige aanval uit het boekje (het blauwe van Robert waarschijnlijk) die MAGISTRAAL met de buitenkant door Jari wordt verzilverd 1-3. Tijd voor thee.

Het massaal toegestroomde publiek uit Berg ging chocomel drinken in de kantine. Hier kosten alle consumpties tijdens het trainen maar €1 tijdens de trainingen van de jeugd, waarvan acte. Na rust bleek RKUVC niet bij machte om echt gevaarlijk te worden. Na 57 minuten is het onze onverwoestbare aanvoerder Noah die de eindstand bepaalt op 1-4.

Jorg en Yoshi bedankt dat jullie ons hebben willen helpen vandaag, allebei top gespeeld.

Zaterdag onze laatste wedstrijd van de competitie thuis tegen SVME 14:15 uur.