Datum

23 november 2013 14:15

Accommodatie

Onbekend

Laatste wedstrijd van het seizoen dit jaar, thuis tegen SVME A1. Voor ons een onbekende tegenstander. Na een gedegen warming-up floot Poelie om 14:15 uur voor de aftrap. Amper 2 minuten gespeeld was het Menno die de Baasjes op een 1-0 voorsprong schoot. Wat een begin van de wedstrijd, dit beloofde iets moois. Er werd wederom goed gecombineerd en het leek een kwestie van tijd dat de 2 de treffer zou vallen. Op de een of andere manier is het ons niet gegund om gemakkelijk te scoren. Er werden enkele kansen gecreëerd maar helaas wilde de bal er niet in. Na 30 minuten was het SVME wat het net wel wist te vinden na een slordigheidje in onze verdediging 1-1. 8 minuten later kwamen we zelfs op achterstand. SVME ronde een hoekschop fraai met het hoofd af 1-2. Tijd voor thee. Een donderspeech was niet nodig want er werd goed gespeeld alleen dat beetje geluk om tot scoren te komen ontbrak. Ik moet eerlijk zeggen dat door het erbarmelijke slechte veld op de Wippertse Heide het tikkietakkie voetbal niet goed kon worden uitgevoerd. Met strijd en passie werd de tweede helft gespeeld maar we konden de wedstrijd niet in ons voordeel ombuigen. Helaas was het SVME die de 3 punten mee naar Maria-Dorp nam. Het wordt een lange winterstop maar we gaan nog wat oefenpotjes proberen te regelen.