Datum

22 februari 2014 14:15

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie 2014 op het programma. De thuiswedstrijd tegen SV Meerssen A2. In de najaarsreeks hadden we van deze ploeg verloren met 1-2 dus er moest iets recht gezet worden deze middag op de Wippertse Heide. Na een gedegen warming-up en nog wat afspraken gemaak hebbende floot scheidsrechter Jan Schols voor het begin van de wedstrijd. Vele toeschouwers, die nog in de rij bij de entree stonden, hebben een spectaculaire eerste minuut van de wedstrijd gemist. Na mooi combinatiespel schoot Timo gelijk de 1-0 binnen. Enkele van onze spelers waren nog een ererondje aan het lopen en het doelpunt aan het vieren of het waren onze gasten uit Meerssen die meteen in diezelfde minuut al de 1-1 op het scorebord lieten bijschrijven. Onze baasjes pakten de draad gelijk weer op en na 7 minuten was het Koen die de 2-1 tegen de touwen jaagde. Er waren nog enkele kansjes en na 24 scoorde Jim de 3-1. Onze bezoekers waren niet bij machte om ook maar iets te ondernemen richting het doel van onze keeper Luc. Na de thee zakte ons spel iets in, het kost tenslotte veel kracht onze speelwijze. Na de tweede adem gevonden te hebben was het wederom Koen die na 68 minuten de 4-1 binnentikte. Het verzet van Meerssen was definitief gebroken. Brandon scoorde vervolgens nog na 80 minuten de 5-1 waarna Meerssen nog de 5-2 maakte. Een mooi begin van de nieuwe competitie, vooralsnog staan we bovenaan en laten we hopen dat dit nog enkele maanden het geval mag zijn. Forza BergA1Baasjes