Datum

22 maart 2014 13:45

Accommodatie

Onbekend

Onze tweede thuiswedstrijd vandaag tegen alweer een onbekende tegenstander: Obbicht/Armada A1. Na twijfelachtig trainen afgelopen week, de opkomst was niet al te hoog, pijntjes hier en daar, studeren en nog enkele andere dingen die men te doen heeft, wilden de baasjes revanche voor de nederlaag van afgelopen zaterdag. Meteen erop zitten was de afspraak en dat gebeurde ook. Onze tegenstander wist gelijk met wie ze te doen hadden. Na 10 minuten was het gelijk raak, Koen kopte fraai de 1-0 binnen. De Obbichtse boys kregen 1 minuut later alweer een fraai doelpunt om de oren, jaja alweer met het hoofd maar ditmaal was het Boy die de bal inkopte. 2x scoren binnen 2 minuten en ook nog met het hoofd, wat gaat dit worden deze middag? Nou daar kan ik kort over zijn, ondanks het veldoverwicht duurde het tot de 80 ste minuut eer weer iets leuks te melden viel. We waren ondertussen nog maar met 10 man, Dean moest werken en Menno stond vast in een file. Jim maakte de 3-0 en de buit was binnen. Het was niet altijd even oogstrelend en gaande weg de wedstrijd zie je toch het gemis aan training. Maar goed de 3 punten zijn op de Wippertse Heide gebleven en we handhaven ons in de top van de ranglijst. Zaterdag reizen we vol goede moed richting Kerkrade waar Chevremont A1 onze volgende tegenstander zal zijn. Forza die zwartwitten.