Datum

29 maart 2014 15:00

Accommodatie

Onbekend

Met een bijna complete selectie (Jouri en Menno hadden andere verplichtingen) begonnen we aan de reis naar Chevremont, welgeteld 31 km wat een half uur rijden is. De temperatuur was inmiddels opgelopen tot boven de 20 graden. Dit voelde nog warmer aan omdat we op kunstgras gingen spelen. Na een goede warming-up begonnen we om 15:00 uur aan de wedstrijd. Bijna gebruikelijk en afgezaagd om te vermelden deden we dit weer te slap en kwamen we na 7 minuten spelen op een 1-0 achterstand. Blijkbaar hebben onze spelers dit nodig om wakker geschud te worden en werd er 1 minuut later gescoord door Jim na mooi tikkietakkie spel (Er zijn profclubs uit het buitenland die dit van ons hebben overgenomen) 2 minuten later was het wederom Jim die met een prachtige volley de 1-2 binnen knalde. Ondertussen waren we Scott al kwijtgeraakt door een enkelblessure. Zijn vervanger Boy tekende voor de 1-3. Kat in het bakkie dacht men, maar het was onze tegenstander die daar anders over dacht en scoorde 2 minuten later alweer de 2-3. Met deze stand gingen we de rust in. De tegenstander werd gelijk bij de spreekwoordelijke horens gepakt en het was Dean die fraai de 2-4 binnenkopte na 50 minuten. Onze tegenstander gaf de moed op. Maar trainers zijn natuurlijk nooit gerust en tijdens de drinkpauze werd er dan ook een belofte gedaan van Jim aan Robert. Jim beloofde voor hem de 2-5 te maken. Belofte maakt schuld dus Jim hield woord en na 85 minuten maakte hij de 2-5………Robert: Jim bedankt……Jim: graag gedaan Robert. Bij de tegenstander vielen ondertussen de spelers een voor een uit allemaal met krampverschijnselen. 5 minuten later bepaalde Jim de eindstand op 2-6 en de scheidsrechter vond het wel goed geweest. Nadat de andere uitslagen bekend waren bleek dat we goede zaken hadden gedaan die middag, we voeren de ranglijst aan. Er gaan geruchten dat de trainers zich kunnen gaan verheugen op een goed glas whisky over een paar weken (wordt vervolgd) Volgende week staat de uitwedstrijd naar het Sittardse DVO gepland……..forza zwart witte baasjes A1