Datum

12 april 2014 13:45

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond onze thuiswedstrijd tegen Sportclub Jekerdal A2 op het programma. Het zonnetje scheen mooi op de Wippertse Heide, zou het ook een zonnige uitslag worden deze middag. Na een lekkere warming up werd op het gloednieuwe magneetbord, groen met lijnen doelen en wat er al niet op een voetbalveld moet staan stond erop, de tactiek besproken. Klokslag 13:45 floot Jan Schols voor de aftrap. Na 12 minuten was het Jim die voor de 1-0 tekende, dit beloofde wat te worden. Helaas was het onze laatste man Dean die uitviel met een gekneusde pols en we met 10 man verder moesten spelen omdat Menno nog niet aanwezig was. Jekerdal maakte dankbaar gebruik hiervan en na een half uur maakten ze gelijk 1-1. Het laatste kwartier waren we weer compleet en na 39 minuten was het Koen die sportieve revanche nam om zijn veldverwijzing van 10 minuten, door een corner van Timo binnen te werken. 5 minuten later bepaalde Jari de ruststand op 3-1 na een prachtige aanval uit het boekje zoals dat zo mooi heet. Tijd voor thee en nog wat tactische praatjes. De verwachting was dat Jekerdal sterk aan de tweede helft zou beginnen. Maar al snel bleek dat ze hun kruit hadden verschoten in de eerste helft en waren het de A1-Baasjes die het spel dicteerden. Na 67 minuten schoot  Jari de 4-1 en liep Jekerdal alleen nog maar achter de feiten aan. Aanval na aanval rolde richting het doel van de tegenstander maar het duurde nog tot de 88 ste minuut voor er weer gejuicht kon worden. Het was Berton die de eindstand bepaalde op 5-1. Door dit resultaat staan we nog steeds boven aan de ranglijst. Met nog 3 wedstrijden te gaan begint het er mooi uit te zien voor onze A1-Baasjes. 3 mei spelen we onze volgende wedstrijd tegen SVM in MunsterGeleen