Datum

10 mei 2014 13:00

Accommodatie

Onbekend

Na de verliespartij van vorige week in Munstergeleen stond vandaag de laatste  thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. LHC (LaureHopelCombinatie) een voor ons totaal onbekende tegenstander.Er waren behoorlijk wat afmeldingen voor deze middag, gelukkig was de Bjeugd vrij en konden we een beroep doen op enkele B spelers. We begonnen lekker aan de wedstrijd en na 11 minuten was het Jim die de 1-0 op het scorebord zette. Onze tegenstander vond dat maar niks en het spel werd een beetje harder van hun kant hetgeen dan ook resulteerde in de 1-1 na 24 minuten. Ze waren nog niet uitgejuigd of het was Max die binnen een minuut de 2-1 scoorde. LHC begon nu wel heel grof te spelen hetgeen hun geen goed deed. Met nog 1 minuut te gaan in de eerste helft was het wederom Jim die voor de ruststand 3-1 tekende. De tweede helft was nog maar koud bezig of Jari pegelde na 47 minuten de 4-1 binnen. LHC zag het niet meer zitten en begon vanalles te doen, behalve voetballen. Na een veldverwijzing door een speler van LHC (rode kaart) was de wedstrijd helemaal gespeeld. Jim en Max scoorden beide nog 1 x en LHC bepaalde na 88 minuten de eindstand op 6-2. Volgende week staat de topper in en tegen Heer A1 op het programma. Bij winst zou zo maar het kampioenschap gevierd kunnen worden door onze mannen. Hierbij diens SVM uit Munstergeleen ook nog punten te morsen. Max, Yoshi, Jim E en Nick bedankt dat jullie ons hebben uitgeholpen.